selectie assessment box

Selectie assessment box

Luister naar je intuïtie, maar neem beslissingen op basis van data

Op zoek naar een platform om zelfstandig selectie assessments uit te voeren?

selectie assessment box

Werven en selecteren van de juiste mensen kan een uitdaging zijn, vooral in tijden van arbeidskrapte. Onjuiste keuzes kunnen leiden tot verkeerde aanwervingen, interne frictie, hoger personeelsverloop en onnodig hoge kosten.

Mensen zijn meer dan slechts hun opleiding en CV. Maar hoe krijg je inzicht in wat er nog meer schuilgaat achter een kandidaat? Om de beste match voor uw organisatie te bepalen is het van belang om zowel ‘harde’ criteria als soft skills van kandidaten in kaart te brengen.

Met onze assessments wordt het complete plaatje duidelijk. Vervolgens bepaalt u met de GAP-analyse de match en het ontwikkelpotentieel van uw kandidaat ten opzichte van de functie of het referentieprofiel. Zo maakt u altijd onderbouwde keuzes richting uw organisatie.

De selectie assessment box is speciaal ontworpen voor HR-professionals, -managers en -adviseurs om zelfstandig 24/7 assessments uit te zetten en resultaten in te zien in digitale rapporten wanneer het hen uitkomt. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om met uw vaste contactpersoon/ specialist inhoudelijk te klankborden over de resultaten.

Stroomlijn het proces van het kiezen en beoordelen van potentiële medewerkers, zodat u met minder tijd meer onderbouwde keuzes kunt maken. Zo trekt u vanaf nu met meer zekerheid de juiste mensen aan voor ­­­­­­uw organisatie en zorgt u ervoor dat ze blijven.

ontwikkel assessment box - persoonlijke ontwikkeling

Professionele ontwikkeling

Door het concreet in kaart brengen van talenten, vaardigheden en ontwikkelpunten maken we gerichte werving en selectie mogelijk welke naadloos aansluit bij de gewenste functie of het referentieprofiel van uw organisatie.

Ontwikkel assessment box - Betrouwbare en valide testen

Betrouwbare en valide analyses

Onze gevalideerde analyses zijn getest op hun betrouwbaarheid waardoor u correcte metingen en inzichten ontvangt. Dit garanderen we met ons NRTO-keurmerk en onze in-house PhD kennis.

ontwikkel Assessment Box - Snelheid en toegankelijkheid

Snel en toegankelijk

De box is 24/7 inzetbaar en zelfstandig te gebruiken, zodat u deze kunt inzetten wanneer het u uitkomt. Vooraf krijgt u alle nodige informatie en uitleg, zodat hier verder geen tussenpersoon voor nodig is. Daarnaast heeft u altijd een vast contactpersoon.

Ontwikkel Assessment Box - Theoretisch onderbouwd

Goede theoretische onderbouwing

Ons eigen ontwikkel team werkt continu aan het verbeteren van alle analyses en activiteiten. Zo blijven we ontwikkelen op basis van de best beschikbare wetenschappelijke informatie en werken we waar mogelijk evidence-based.

Ontwikkel Assessment Box - Strategische opbouw van HR data

Strategische opbouw van HR data

Begrijp trends binnen uw branche en organisatie, middels alle verkregen gegevens. Hierdoor kunt u in de toekomst beter geïnformeerde beslissingen nemen over gerichte werving. Data van niet-geselecteerde kandidaten wordt altijd geanonimiseerd. 

Ontwikkel Assessment Box - Eigen online platform

Eigen online platform

Zelfstandig 24/7 assessments uitzetten en resultaten inzien in digitale rapporten wanneer het u uitkomt. Hierbij staat privacy en veiligheid centraal. Daarnaast zijn alle assessments beschikbaar in meerdere talen.

 

Ontwikkelassessment box producten

laptop8
Capaciteitentest

De capaciteitentest geeft u inzicht in uw denk- en werkniveau.

laptop3
Baantevredenheidstest

Breng in kaart hoe tevreden u bent over uw werk, welke aspecten dragen positief bij en welke niet. En hoe kunt u hiermee omgaan.

laptop6
Talentenanalyse

De talentenanalyse geeft een overzicht van alle competenties waar u talent voor heeft.

VIPD Partner
Gedragsanalyse

Met de gedragsanalyse krijgt u kennis over uw gedragsstijl en dit in te zetten om communicatie en samenwerking te verbeteren.

laptop5
Drijfverenanalyse

De drijfverenanalyse geeft u inzicht welke primaire motivaties uw gedrag, beslissingen en werkwijze beïnvloeden.

VIPD Partner
Competentieanalyse

Met de gedragsanalyse krijgt u kennis over uw gedragsstijl en dit in te zetten om communicatie en samenwerking te verbeteren.

Assessment box producten

Assessment box - Capaciteitentest

Capaciteitentest

Assessment box - Drijfverenanalyse

Drijfverenanalyse

Assessment box - Gedragsanalyse

Gedragsanalyse

Assessment box - Competentieanalyse

Competentieanalyse

Assessment box - Talentenanalyse

Talentenanalyse

Assessment box - 360 Graden Analyse

360 Gradenanalyse

Prijzen

 
Eenmalig €12.500

Inclusief 2 consultancy uren

 
 
Eenmalig €22.500
Inclusief 3 consultancy uren 
 
Eenmalig €30.000
Inclusief 4 consultancy uren 
Eenmalig€35.000
Inclusief 5 consultancy uren 

Al onze prijzen zijn excl. BTW

De selectie assessment boxen hebben een geldigheid van 3 jaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

    Aantal selectie assessments

    Ja, ik vraag de demoversie van de selectie assessment box aan.

    Vragen en/of opmerkingen