EVIDENCE-BASED ORGANISATIEADVIES

VIPD Expert

Specifieke vragen beantwoorden binnen uw organisatie op het gebied van o.a. leiderschap, HR, leren en ontwikkeling. Ga uit van wetenschappelijk advies door te meten en te borgen.

Onze aanpak

Bij VIPD Expert worden wetenschap en praktijk verbonden.
We voeren wetenschappelijk praktijkgericht en beleidsgericht onderzoek uit om richting te geven aan organisatieontwikkeling.

VIPD is nauw betrokken bij haar klanten en weet wat er speelt in organisaties. Voor iedere klant wordt een maatwerk aanpak geboden.

Bij VIPD Expert gaan we nog een stap verder en kunnen we extra verdieping geven. Met data én kennis wordt de richting van de ontwikkeling van uw organisatie onderbouwd gestuurd om uw organisatie verder te versterken. VIPD werkt aan evidence-based organisatieadvies. We kunnen u helpen bij het meten en borgen ten behoeve van organisatieontwikkeling. Om u een idee te geven van de projecten waar VIPD Expert u in kan ondersteunen geven we hier enkele voorbeelden

  • Onderzoek onder uw medewerkers zoals onderzoek naar de tevredenheid of betrokkenheid van medewerkers.
  • Het analyseren van bedrijfsonderdelen voorafgaand aan verandertrajecten.
  • Het meten van de effectiviteit van verandertrajecten.
  • Het beantwoorden van specifieke vragen, zoals over instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers.
  • Het aan de hand van wetenschappelijk inzichten vormgeven van uw beleid, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap, HR, leren en ontwikkeling, en diversiteit.

Artikelen

Verschil tussen mannen en vrouwen en werken

Verschillen tussen mannen en vrouwen. Wat betekent dit voor het werken?

Leren leren

Leren Leren

Goed leiderschap

Goed leiderschap