Wij geloven in de kracht van talent en de uniekheid van mensen. U ook?

Assessment Center

Onze live én online assessments geven u inzicht in iemands kwaliteiten, drijfveren, persoonlijkheid, potentie en capaciteiten.

Hiermee maakt u beter onderbouwde HR-beslissingen.

Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen set kwaliteiten en talenten. Deze dragen allemaal bij aan het resultaat van uw organisatie. De VIPD-assessments brengen deze kwaliteiten en talenten in kaart. Bij VIPD is de centrale vraag: “Wat kan een kandidaat daadwerkelijk laten zien?”.

Ons aanbod in assessments is breed en gevarieerd. Ze zijn voor iedere situatie en informatiebehoefte in te richten en te combineren.

Assessments kunnen zowel digitaal als in-person afgenomen worden. Of een hybride vorm van beide. Een assessment kan zich richten op één of meerdere personen. Een VIPD assessment is hierdoor altijd maatwerk gericht op uw ontwikkelbehoefte.

Kortom:

  • Grote flexibiliteit.
  • Geen reistijd.
  • Professionele en veilige online omgeving.

Onze varianten

LIVE ASSESSMENTS

Dit assessment bestaat uit de afname van online vragenlijsten en een live praktijkgedeelte. Naast de rapporten per assessmentonderdeel ontvangt de kandidaat/medewerker over het geheel een GAP-analyse met de werkelijke prestaties t.o.v. de gewenste prestaties. U als werkgever ontvangt van uw kandidaat/medewerker het selectie- of ontwikkeladvies.

VIRTUEEL / FLEX LIVE ASSESSMENT

Dit assessment bestaat uit de afname van online vragenlijsten en een online praktijkgedeelte. Naast de rapporten per assessmentonderdeel ontvangt de kandidaat/medewerker over het geheel een GAP-analyse met de werkelijke prestaties t.o.v. de gewenste prestaties. U als werkgever ontvangt van uw kandidaat/medewerker het selectie- of ontwikkeladvies.

DIGITAAL ASSESSMENT

Dit assessment bestaat uit de afname van online vragenlijsten. Naast de rapporten per assessmentonderdeel ontvangt de kandidaat/medewerker over het geheel een GAP-analyse met de werkelijke prestaties t.o.v. de gewenste prestaties. U als werkgever ontvangt van uw kandidaat/medewerker het selectie- of ontwikkeladvies.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze