LEIDINGGEVENDE ZIJN DE BRUG TUSSEN UW BELEID EN DE DAADWERKELIJKE GEDRAGING VAN UW MEDEWERKERS

Word een partner

Wij zijn een deskundig HR-kenniscentrum dat assessments aanbiedt voor recruitment, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Wat kunt u van ons verwachten?

Kwalitatieve rapportages

Betaalbaar

Diverse producten

Naast de assessments bieden we ook diverse mogelijkheden voor teamoverzichten en e-learning modules aan. 

Persoonlijke ondersteuning

Wij streven ernaar om uw succes te bevorderen, want uw succes is ons succes.

Of u nu behoefte hebt aan specifieke informatie, wilt sparren met gelijkgestemde professionals, of eigen vaardigheden en kennis verder wilt ontwikkelen, wij staan altijd voor u klaar.

Opleiding en verdieping van kennis zijn belangrijk maar de keuze is aan u. Daarom hoeft u geen certificeringstrainingen te volgen om onze producten te gebruiken. U kunt direct aan de slag.

Heeft u wel de behoefte aan verdieping van uw kennis dan vindt u diverse opleidingen in onze opleidingsacademy.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via de knop hieronder.

VIPD academy

Wat kunnen we voor jou betekenen?

VIPD beschikt over een eigen kenniscentrum en unieke trainingslocaties (o.a. www.landhuisdelinde.nl ) waar we samen met u verder kunnen werken aan kennis, ervaring en vaardigheden. We zijn trots op ons certificaat “erkende opleider” van de NRTO en hebben ruime ervaring in het toepassen van de VIPD methode.

Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld, zodat ze zelfstandig kunnen worden ingezet, al dan niet in combinatie met uw coaching of de beschikbare e-learning. We begrijpen echter ook dat u wellicht meer wilt weten over de achtergronden, de toepasbaarheid en de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Daarom organiseren we diverse opleidingen en kennisbijeenkomsten waarbij u, samen met andere professionals en onder begeleiding van een VIPD expert, dieper kunt ingaan op de materie.

We begrijpen ook dat u wellicht behoefte heeft aan een stevige kennisbasis op korte termijn, zonder dat dit resulteert in langdurige opleidingen. Daarom bieden we ook een tweedaagse “pressure cooker” workshop aan op ons eigen Landhuis De Linde, waarbij ook overnachtingsmogelijkheden beschikbaar zijn.

Word een partner

Trainingen