Klantervaringen

VIPD dé partij is om handen en voeten te geven aan een ontwikkeltraject voor leidinggevenden op het gebied van vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we de leiderschapsrol en de individuele ontwikkeling van onze managers.
Jeanette Ronchetti
Directeur Zorg - ViVa! Zorggroep
via zorggroep
Voor bepaalde managementfuncties laten wij vooraf potentiële kandidaten via een competentie-, gedrag- en drijfverenanalyse beoordelen. Deze analyses zijn zowel voor ons als voor de potentiële kandidaat, zeer pragmatisch, objectief en goed toepasbaar!
Bert van Lunteren
Directeur - Van 't Hof Rijnland
Van t Hof Rijnland
In de coach momenten weten de coaches van VIPD “pijnpunten” bloot te leggen en in te spelen op, daar waar het werkelijk over gaat. Daarnaast is het maken van heldere/concrete afspraken een sterk punt.
Alice van Aalderen
Regiomanager Steenwijkerland - Noorderboog Zorggroep
Zorggroep Noorderboog
De managementprogramma’s van VIPD hebben ons geholpen inzicht te krijgen in de kansen van beide organisaties, maar meer nog hoe onze leidinggevenden door deze programma’s in staat gesteld worden hun medewerkers aan te sturen. De begeleiding van VIPD was professioneel en kundig en heeft mij geholpen om de leidinggevenden op een goede manier te coachen in hun werkzaamheden.
Martin Borggreve
Bestuurder - Comicro
Comicro