Op maat gemaakte trainingen en trajecten.

Trainingen

Voor het bereiken van uw gewenste resultaat is het ontwikkelen van kennis, ervaring en vaardigheden essentieel. Het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen vraagt maatwerk in training en vaardigheidsontwikkeling.

Wij bepalen de ontwikkelbehoefte van een individu, een team of organisatie op basis van onze analyses.

Met het bepalen van een nieuw doel voor uw organisatie worden er ook ontwikkelbehoeften duidelijk. Iedere verandering vraagt ontwikkeling van individu, team en de gehele organisatie. Het (verder) ontwikkelen van Kennis, Ervaring en Vaardigheden is hierbij essentieel.

De VIPD trainingen komen in verschillende vormen. Ze zijn gevarieerd en breed in te zetten op alle niveaus binnen uw organisatie. Voor een individu, gehele teams en de gehele organisatie. Alle trainingen vinden hun basis in onze wetenschappelijke analyses en assessments. Zo trainen we doel- en resultaatgericht.

Onze varianten

VAARDIGHEIDSTRAININGEN

Al onze vaardigheidstrainingen kunnen op elk gewenst niveau binnen uw organisatie ingezet worden.

Voorbeelden hiervan zijn:
Communicatietrainingen, Salestrainingen, Vergader- en Presentatietechnieken, Feedback en Omgaan met weerstand.

Uw behoefte bepaalt de inhoud van de trainingen, ook als deze gedurende dit traject verandert.

Vaardigheidstraining

PRESSURE COOKER SESSIES

Deze vorm van trainen (en coachen) is bedoelt om, onder druk van tijd, in een inspirerende omgeving focus te leggen op uw beleid. Teams leren onderwerpen, relevant voor uw bedrijfsdoelstellingen, te doorgronden en te implementeren. Er wordt gewerkt aan onderlinge verbinding en samenwerking om uw gewenst effectief resultaat te optimaliseren.

BUSINESSCASE SIMULATIE

Een businesscase simulatie kan twee doelen dienen. Zo kunt u het inzetten als een selectietool. Daarnaast is het een perfect startpunt voor een leiderschapsprogramma. Een team en/of individu gaat, in een speciaal daarvoor ingerichte studio, aan de slag met complexe en onverwachte opdrachten. Aspecten als besluitvorming, omgaan met (tijds)druk, samenwerking en communicatie komen aan de orde.

De gedragswetenschappers van VIPD verbinden hun bevindingen aan de uitkomsten van de door de deelnemers gemaakte analyses. De resultaten, gebundeld in een adviesrapport, kunnen (afhankelijk van het doel) gebruikt worden voor verdere vervolgstappen.

VIPD Expert

LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

Het leiderschapsprogramma omvat 5 concrete thema’s. Onlosmakelijk aan elkaar verbonden, maar naar behoefte aan te passen. Organisatie- en Teamontwikkeling, Coachend Leiderschap, Projectmanagement, Performancemanagement en Verandermanagement. Borging van de resultaten vindt plaats d.m.v. 360-graden Feedbackanalyses en middels ons digitale management tool: het Performance Development Center (PDC). Dit programma draagt bij aan de persoonlijke effectiviteit van uw medewerkers en daarmee aan het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze