Werken bij VIPD

Werken bij VIPD

Wil jij graag werken of stage lopen bij VIPD? Op deze pagina vind je alle informatie. Bekijk de vacatures, solliciteer en misschien ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Client Support Medewerker

Als medewerker van het Cliënt Support Center ben je eerste (telefonische) aanspreekpunt voor de klant. En bied je brede ondersteuning aan de medewerkers van de organisatie. Je beheert agenda’s en bent ondersteunend voor de planning van diverse trajecten en overleggen. Je verwerkt de rapporten die vanuit het werkveld terugkomen en zorgt ervoor dat de trainers met het juiste materiaal de deur uit gaan. Daarnaast zorg je ervoor dat het kantoor netjes en opgeruimd is en alles klaar staat voor de workshops, hierbij denkende aan de lunch, materiaal etc. Hierbij bied je ondersteuning of sta je back-up voor de facilitair medewerker

Heb je interesse? Stuur dan een mail met motivatie en je CV naar hr@vipd.nl ter attentie Chantal Verkerk.

HR Consultant / Trainer / Coach

Je hebt een zelfstandige positie met ruimte voor persoonlijke inbreng in een dynamisch, informeel en groeiend bedrijf op het gebied van organisatieontwikkeling (hierbij denkende aan HRM, HRD, HR Analytics, etc.). Je houdt je bezig met de begeleiding van personen/teams/organisaties op alle niveaus. Je geeft workshops en/of persoonlijke coaching veelal gekoppeld aan ontwikkel en/of verandertrajecten. Je hebt ervaring in het werken met groepen en bent gericht op samenwerking.

Je streeft ernaar om het succes van de klant te vergroten door de inzet van VIPD op de ontwikkeling van mensen en teams vanuit een unieke integrale aanpak. Je bent in staat om vanuit je resultaatgerichtheid zelfstandig opdrachten te acquireren en deze op basis van de klantvraag te vertalen naar ontwikkelprogramma’s. Je werkgebied is geheel Nederland met als focus gebied Midden- en West-Nederland.

Heb je interesse? Stuur dan een mail met motivatie en je CV naar hr@vipd.nl ter attentie Chantal Verkerk.