Competentieanalyse

De competentieanalyse geeft antwoord op de vraag wat je als persoon in huis hebt middels een set van specifieke competenties waardoor je vaardigheden, kennis, ervaring én persoonlijkheidskenmerken zichtbaar worden.
(digitaal rapport, €160,00 excl. BTW).

Drijfverenanalyse

De Drijfverenanalyse geeft antwoord op de vraag waarom je als persoon bepaalde dingen wel óf juist niet laat zien. Het maakt je innerlijke motivatoren zichtbaar.
(digitaal rapport, € 80,00 excl. BTW)

Gedragsanalyse

Uw gedragsstijl vertelt over uw manier van communiceren met anderen en over hoe anderen u zien. Bent u introvert of extravert? Bent u een denker of een voeler? Uw gedragsstijl is een combinatie van die factoren. De kennis van een gedragsanalyse kunt u inzetten om uw communicatie en samenwerking met anderen te verbeteren.
(digitaal rapport, € 80,00 excl. BTW).

Capaciteitentest

Het resultaat van een capaciteitentest toont aan welk werk- en denkniveau u bezit. (Bijvoorbeeld HBO, HBO+ of WO) Dit niveau bepaalt hoe snel u informatie kunt verwerken en uzelf kan ontwikkelen naar een hoger niveau of kwaliteit van een functie.
(digitaal rapport, € 80,00 excl. BTW).

Ontwikkelassessments - Loopbaanadvies

Sta je op dit moment in je carrière op een kruispunt waarbij je inzicht wilt krijgen in je belangrijkste talenten en ontwikkelpunten dan is een loopbaan assessment (advies) misschien wat voor jou. Onder begeleiding van een VIPD coach maak je een viertal analyses namelijk de competentie-, drijfveren-, gedragsanalyse en de capaciteitentest. Je ontvangt digitaal alle losse rapporten én een overall rapport met je belangrijkste talenten en leerdoelen. Een VIPD coach zal middels de uitkomsten van je assessment een coachingsgesprek met je voeren. Op deze wijze krijg je duidelijke handvatten voor de vervolgstap in je loopbaan. (€ 1.000,00 excl. BTW inclusief vier digitale analyses rapporten, en een digitale GAP-analyse met leerdoelen).

Ontwikkelassessments - Talentenanalyse

De talentenanalyse (P-factor analyse) is een combinatie van de competentie-, drijfveren-, gedragstijl en de onderliggende capaciteiten. In deze analyse worden alle competenties in kaart gebracht waarop jij een talent hebt, dit in combinatie met je stijl (drijfveren & gedrag) gekoppeld aan je werk- en denkniveau. 
Je persoonlijke resultaten en toekomstige mogelijkheden worden in een overall talentenrapport samengevat. Een VIPD coach zal middels de uitkomsten van je assessment een coachingsgesprek met je voeren. Op deze wijze krijg je duidelijke handvatten voor de vervolgstap in je loopbaan. (€ 950,00 excl. BTW inclusief vier digitale analyses rapporten, een digitale overall talentenrapport én een coachingsgesprek).

Bespreking losse assessment met een VIPD coach

Een digitale individuele nabespreking met een VIPD consultant van je VIPD analyse.
Dit is mogelijk vanaf € 255,00 excl. BTW.