INTRODUCTIE

Meer eigenaarschap in uw team? Dit doel verwezenlijken vraagt om inzicht in de werkwijze van het team, en dit omzetten naar gewenst effectief teamgedrag.

Als een doel concreet geformuleerd is kan men er gezamenlijk naartoe ontwikkelen. Zelfstandigheid is zo’n doel en wordt gerealiseerd door coaching en vaardigheidstraining. Om ervoor te zorgen dat resultaten blijvend zijn, kunnen we deze borgen in een digitale omgeving, wat iedereen verzekert van zijn eigen ontwikkelplan.

Welke middelen zetten wij in?

TEAMCOACHING

Coaching op maat voor teams onder professionele begeleiding.

Teamcoaching is bij uitstek geschikt om teams effectiever te laten samenwerken, onderlinge communicatie te verbeteren, teamdynamiek te creëren of om bepaalde werkwijzen aan te leren. Tijdens de teamcoaching wordt er collectief gewerkt aan concrete resultaten, bewustwording en effectief gedrag.

DWARSDOORSNEDES

Weet hoe de diverse, essentiële eigenschappen van het team zich met elkaar verhouden.

Overzichtelijke dwarsdoorsnedes van een team, op welk gebied dan ook, kunnen als basis dienen voor ontwikkeling van het team én individuen. Ze leveren op overzichtelijke en begrijpelijke wijze informatie die kan bijdragen aan het bereiken van een verbeterd effectief resultaat. Deze overzichten vormen vaak de basis voor een teamcoachingstraject.

Vaardigheidstraining

VAARDIGHEIDSTRAININGEN

Vaardigheidstrainingen gericht op organisatie ontwikkeling.

De VIPD Vaardigheidstrainingen zijn divers en kunnen onderdeel uitmaken van op-maat-gemaakte ontwikkelprogramma’s. De vaardigheidstrainingen worden gemaakt voor ieder niveau binnen uw organisatie en hebben allemaal als doel de organisatie ontwikkeling te ondersteunen en het effectief resultaat van de medewerker en het team te optimaliseren.

Voorbeelden zijn Communicatietrainingen, Salestrainingen, Vergader- en presentatietechnieken, Feedback en Omgaan met weerstand.

PERSOONLIJKE COACHING VOOR LEIDINGGEVENDE

Persoonlijke coaching onder professionele begeleiding, specifiek voor leidinggevenden.

Tijdens de persoonlijke coaching zoomen we in op het eigen functioneren als leidinggevende. Wat is de stijl van leidinggeven, wat zijn de sterke en minder sterke punten. Dit doen we om u inzicht te verschaffen in uw functioneren als leidinggevende, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze