INTRODUCTIE

Het geven en ontvangen van Feedback is een samenwerkingsvaardigheid. Hiervoor hebben wij doelgerichte, op maat gemaakte trainingen om deze techniek te beheersen.

Feedback geven en ontvangen heeft als hoofddoel: continu verbeteren. Helderheid aan beide kanten geeft succes in een team. Zowel individuele- als teamtraining/-coaching dragen bij aan de ontwikkeling van deze vaardigheid. Kennis over gezamenlijke drijfveren en gedragsstijl, verkregen uit onze analyses, ondersteunen bij deze ontwikkeling. Transparant managen door u als leidinggevende is hierbij een belangrijke vaardigheid.

Welke middelen zetten wij in?

COMBINATIE VAN DIVERSE ANALYSES

Wij geloven in: “Meten is Weten”. De resultaten van de analyses geven de huidige stand van zaken weer: Voor een individu, een team of de hele organisatie.

Deze kennis kunnen we gebruiken voor het startpunt van ontwikkeling. (Vaardigheidstrainingen & Coaching) Maar ook kunnen we de resultaten gebruiken om te zien of de gewenste ontwikkeling ook daadwerkelijk plaats heeft gevonden. Onze analyses brengen veel verschillende aspecten in beeld, maar hebben één ding gemeen: ze dienen als basis voor uw ontwikkeling.

TEAMCOACHING

Coaching op maat voor teams onder professionele begeleiding.

Teamcoaching is bij uitstek geschikt om teams effectiever te laten samenwerken, onderlinge communicatie te verbeteren, teamdynamiek te creëren of om bepaalde werkwijzen aan te leren. Tijdens de teamcoaching wordt er collectief gewerkt aan concrete resultaten, bewustwording en effectief gedrag.

DWARSDOORSNEDES

Weet hoe de diverse, essentiële eigenschappen van het team zich met elkaar verhouden.

Overzichtelijke dwarsdoorsnedes van een team, op welk gebied dan ook, kunnen als basis dienen voor ontwikkeling van het team én individuen. Ze leveren op overzichtelijke en begrijpelijke wijze informatie die kan bijdragen aan het bereiken van een verbeterd effectief resultaat. Deze overzichten vormen vaak de basis voor een teamcoachingstraject.

VAARDIGHEIDSTRAININGEN

Vaardigheidstrainingen gericht op organisatie ontwikkeling.

De VIPD Vaardigheidstrainingen zijn divers en kunnen onderdeel uitmaken van op-maat-gemaakte ontwikkelprogramma’s. De vaardigheidstrainingen worden gemaakt voor ieder niveau binnen uw organisatie en hebben allemaal als doel de organisatie ontwikkeling te ondersteunen en het effectief resultaat van de medewerker en het team te optimaliseren.

Voorbeelden zijn Communicatietrainingen, Salestrainingen, Vergader- en presentatietechnieken, Feedback en Omgaan met weerstand.

Vaardigheidstraining

PERFORMANCE DEVELOPMENT CENTER (PDC)

Het traject naar een beter effectief resultaat voor uw organisatie op digitale wijze inzichtelijk ge-maakt.

Het PDC is een digitaal platform dat uw gehele organisatie in kaart brengt op basis van analyses, geplande ontwikkeltrajecten en het borgen van resultaten. Op diverse niveaus, van operationeel tot aan strategisch, is inzichtelijk welke stappen er moeten worden genomen om individueel of in teamverband een beter effectief resultaat neer te zetten en dit te borgen.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze