Ontwikkelassessments - Talentenanalyse​​

WEET WELKE TALENTEN U IN HUIS HEEFT OM SUCCES TE HEBBEN IN EEN NIEUWE FUNCTIE OF EEN ANDERE CARIERE.

De talentenanalyse (P-factor analyse) is een combinatie van de competentie-, drijfveren-, gedragstijl en de onderliggende capaciteiten. In deze analyse worden alle competenties in kaart gebracht waarop jij een talent hebt, dit in combinatie met je stijl (drijfveren & gedrag) gekoppeld aan je werk- en denkniveau.

Je persoonlijke resultaten en toekomstige mogelijkheden worden in een overall talentenrapport samengevat. Een VIPD coach zal middels de uitkomsten van je assessment een coachingsgesprek met je voeren. Op deze wijze krijg je duidelijke handvatten voor de vervolgstap in je loopbaan. 
Na het maken van de talentenanalyse (e-assessment) of hier één van de losse analyses benoemen wordt u benaderd door een VIPD coach voor een digitale individuele bespreking van uw talentenanalyse. De bespreking duurt 1,5 uur waarbij de VIPD coach toelichting zal geven op de verschillende onderliggende rapporten, de Talentenanalyse en een ontwikkeladvies. 

Ofwel met het inzicht in talenten vanuit potentie, capaciteiten en managementstijl (gedragingen en motivatie) krijgt u inzage wat u op dit moment in huis heeft. 

De ontvangen informatie bestaat uit:

1. Competentie-, gedrags-, drijfverenanalyse
en capaciteiten rapporten

2. Overall rapport

Ontwikkelassessments - Talentenanalyse​​ STAP Budget

Delen

Prijs:

€950,00 (excl. BTW)

Duur: 80 min

Startmoment: In overleg (online)