Hoe herken ik iemands gedragsstijl en motivatie en speel ik daar op in?

Digitale workshop gedragsstijlen en drijfveren

Voor iedereen werkzaam in de zorg die naast de drukke dagelijkse werkzaamheden ook nog aan de Permanente Educatie (PE) verplichting moet voldoen, bieden wij u de mogelijkheid om de PE geaccrediteerde digitale workshop "Gedragsstijlen en Drijfveren" (ID #455392​) online te volgen.

Inzage in persoonlijk gedrag en motivatie van jezelf en anderen.

Bij VIPD kunt u nu ook de workshop gedrag en drijfveren online volgen. Vanachter uw eigen bureau of in de luie stoel deze door ABAN geaccrediteerde workshop volgen. Deze accreditatie is nu al van toepassing op; Huisartsen, Medisch Specialisten en Sociaal Geneeskundigen. Staat uw beroepsgroep er niet bij, geef dat dan bij ons aan.

Gedrag en drijfveren

We houden in onze communicatie niet altijd voldoende rekening met de ander. We interpreteren gedragingen niet altijd juist en qua motivatie praten we soms langs elkaar heen. 

Hoeveel effectiever zou het zijn, als ik van mezelf weet hoe ik over kom en wat mij motiveert, maar ook het gedrag en de motivatie van de ander herken en daarop kan inspelen. In onze online PE geaccrediteerde workshop Gedragsstijlen en Drijfveren (ID #455392), leren we u dit.

De workshop

Doel van de workshop

Het doel van deze drie uur durende workshop is u inzage geven in persoonlijk gedrag en motivatie en hoe dit kan bijdragen aan effectieve communicatie.

Aantal PE punten

Voor deze 3 uur durende workshop ontvangt u na deelname 3 PE punten.

Uw investering

Deze online workshop kost €300,- inclusief BTW.

Datums in 2022

Tijden

Schrijf u nu in voor de workshops

Vul uw gegevens in om u aan te melden. U krijgt gelijk een bevestiging in de mail.

    Maak uw keuze