Wat is de bijdrage van uw medewerkers aan het succes van uw organisatie?

TEST - Organisatie ontwikkeling

Voor een organisatie is het van belang dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen.

Het is belangrijker dan ooit om te investeren in de medewerkers van je organisatie. Zij zijn immers degenen die jouw organisatie vooruit helpen en het verschil maken.

Onder organisatieontwikkeling verstaan wij het helder krijgen van de strategische koers van uw organisatie en hiermee goed aan te sluiten op de ontwikkelingen van de omgeving. Vervolgens gaat het om het vertalen van deze strategische koers in een concrete organisatie-inrichting, teamontwikkeling en individuele ontwikkeling. Dit kan in de vorm van coaching, specialistische consultancy of training, wij stemmen ons daarbij altijd af op de ontwikkeling en de situatie van uw organisatie.

Wat kunnen we voor u betekenen?

  • Begeleiding verandertrajecten en strategische verkenningen
  • Teamontwikkeling, – coaching en – intervisie
  • Consultancy op gebied van HRM, financiën en specifieke sectorvraagstukken (zorg, overheid en onderwijs)

Onze aanpak

Hoe we dat doen? We gaan met u het gesprek aan om helder te krijgen waar u staat en welke richting voor uw organisatie belangrijk is. Daarnaast vormen we een goed beeld over de stappen die u zelf al hebt gezet en welke kennis en kunde u zelf aan boord heeft. Vanuit onze expertise voegen we daar graag kennis en kunde aan toe en brengen we uw organisatie samen met u in een continue ontwikkelmodus. Op die manier is uw organisatie in staat om zichzelf verder door te ontwikkelen en daarmee voortdurend in te spelen op de ontwikkelingen in de omgeving. Zo gaan we voor tijdelijke inzet met duurzaam resultaat.

Gezonde en tevreden medewerkers…

Het grootste kapitaal van het bedrijf zijn de medewerkers. Logisch dat je dan ook investeert in onderhoud, toch? Niet iedere organisatie heeft direct een eigen afdeling ‘Bedrijfsmaatschappelijkwerk’ nodig. Voor deze organisaties biedt AANDACHT de volledige ondersteuning bij:

…om de toekomst zeker te stellen

Weten waar je voor staat en vooral ook weten waar je naar toe wilt groeien, geeft vorm en voeding aan het bestaansrecht van je organisatie. De kunst is om er voor te zorgen dat je jouw organisatie en je mensen mee krijgt naar het uiteindelijke doel. Er zal AANDACHT moeten komen voor de groei en ontwikkeling van mensen binnen je organisatie. Want de mensen in je organisatie vormen de basis. Alles wat AANDACHT inzet, om een organisatie te helpen in haar ontwikkeling, is hierop gefocused. We werken hierbij aan de fysieke en mentale fitheid van je organisatie. Zodat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze