Wat zeggen onze klanten?

Domesta | Afdeling P&O

De analyses geven uitgebreid informatie en concreet advies over wat ontwikkelstappen zouden kunnen zijn.

Wij zetten bij Domesta de VIPD analyses in bij werving en selectie en persoonlijke ontwikkeling. Onze ervaring is dat de analyses van VIPD op het gebied van gedragsstijlen, drijfveren en competenties extra inzichten geven in de kandidaten en de medewerkers.

De analyses geven hier uitgebreid informatie over en ook concreet advies over wat ontwikkelstappen zouden kunnen zijn. De analyses zijn ook een mooie basis om vervolgens een POP (persoonlijk ontwikkelplan) te maken.

Medewerkers en potentiële medewerkers ervaren de rapportages als herkenbaar en zijn blij met de inzichten.

Zaans Medisch Centrum | Jeannette Ronchetti | Bedrijfsleider OK

Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg!

VIPD heeft mij en mijn Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) geholpen om de primaire, besturende, en ondersteunende processen op orde te krijgen. Hierdoor gingen we van een reactieve organisatie naar proactief beleid met een bijbehorend resultaatgericht managementteam.

Gemeente Meppel | Tineke van de Water | HR Adviseur

Dit verbetert de onderlinge communicatie.

Onze medewerkers hebben dankzij de gedragsanalyses van VIPD nu een beter inzicht in hun eigen gedragsstijl, en minstens zo belangrijk: die van hun collega’s. Dit verbetert de onderlinge communicatie.

Bilanx Accountants & Adviseurs | Gerard Sanderman | Directeur

Dit heeft een stuk bewustwording teweeggebracht.

Samen met VIPD hebben we in beeld gebracht wat het gedrag en de drijfveren van de medewerkers van Bilanx zijn. Dit heeft een stuk bewustwording teweeggebracht. Dit bewustzijn kan in alle dagelijkse werkzaamheden gebruikt worden.