Breng uw volledige organisatie in kaart.

Managementtools

Onze managementtools brengen op basis van analyses, ontwikkeltrajecten en borging uw gehele organisatie in kaart.

Hiermee krijgt u op begrijpelijk en overzichtelijke wijze belangrijke informatie over de organisatie en de medewerkers die kan bijdragen aan het verhogen van het effectieve resultaat.

Objectieve informatie is voor het management (op alle niveaus) van belang om de juiste beslissingen te maken. De digitale VIPD Managementtools brengen, op basis van wetenschappelijke analyses, uw organisatie geheel in kaart.

Op een overzichtelijke en begrijpelijke wijze geven deze managementtools u de objectieve informatie en handvatten voor de voortgang van de gewenste ontwikkeling. Op basis van concrete management informatie werken naar het gewenste effectieve resultaat.

Onze varianten

OPERATIONEEL NIVEAU

Medewerkers zijn in staat op basis van diverse analyses een Persoonlijk Ontwikkelplan op te stellen.

Hierin geven zij aan op welke manier zij zich verder willen ontwikkelen om een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie.

OPERATIONEEL - STRATEGISCH NIVEAU

Managers en teamleiders houden door middel van onder andere teamscans het overzicht over de ontwikkeling van de medewerkers en kunnen zorgdragen aan een goede borging.

STRATEGISCH NIVEAU

Op strategisch niveau kunnen HR managers en directie door middel van ken- en stuurgetalen zoals een vlootschouw overzicht houden over de totale (ontwikkeling van de) organisatie. Deze informatie levert een zeer goede bijdrage aan onder andere de strategische personeelsplanning en duurzame inzetbaar binnen de organisatie.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze