INTRODUCTIE

Concrete feedback vanuit uw werkomgeving is essentieel voor het vergroten van uw effectief resultaat. Met een 360-graden analyse krijgt u antwoord op deze vraag.

Een 360-graden analyse stelt concrete vragen aan u én personen in uw directe werkomgeving over gedragingen behorend bij uw competenties. De resultaten brengen in beeld in hoeverre u, volgens uw omgeving, voldoet aan de gewenste gedragingen behorend bij uw competenties. Daarmee krijgt u inzicht in uw zelfbeeld en het beeld van anderen aangaande uw functioneren.

Welke middelen zetten wij in?

360 GRADEN ANALYSE

Weet hoe uw werkomgeving denkt over uw invulling van uw functie.

Een 360-analyse geeft inzicht in wat uw werkomgeving ervan vindt hoe u uw functie invult, met als resultaat een ontwikkelsadvies op maat. U geeft aan waarop u beoordeeld wilt worden en door wie. Zij geven hun professionele mening waardoor u weer verder kunt groeien binnen uw functie.

IFMS

Evalueer het individueel functioneren van medisch specialisten.

IFMS (Individueel Functioneren Medisch Specialisten) is een 360 graden instrument waarmee het dagelijks functioneren van medisch specialisten wordt gewaardeerd aan de hand van de zeven CANMED competenties.  IFMS is vanaf 2020 een verplicht onderdeel in de herregistratie van medisch specialisten en kan als zodanig worden ingezet.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze