INTRODUCTIE

De talentenanalyse geeft een beeld van uw natuurlijke talenten én van de talenten die in potentie te ontwikkelen zijn. Met talenten bedoelen we hier de persoonlijkheidskenmerken.

De talentenanalyse geeft aan waar u van nature aanleg voor heeft. Het is een meting van álle competenties. Op deze manier wordt inzichtelijk gemaakt waar de talenten van u liggen. Zo krijgt u grip op uw ambitie en doorgroeimogelijkheden.

Welke middelen zetten wij in?

TALENTENANALYSE

Weet welke talenten u in huis heeft om succes te hebben in een nieuwe functie of andere carrière.

Een VIPD Talentenanalyse brengt al uw persoonlijkheidskenmerken in kaart en vertaalt deze naar de vaardigheden/competenties die u (van nature) als talent bezit. Deze wetenschap ondersteunt in het maken van keuzes voor bijv. een nieuwe uitdaging, functie of carrière. Een talentenanalyse geeft uw potentie weer: het (werk-)gebied waar u makkelijk zal slagen.

PERSOONLIJKE COACHING

Persoonlijke coaching onder professionele begeleiding.

Tijdens de persoonlijke coaching zoomen we in op het eigen functioneren, de stijl en de sterke en minder sterke punten. Dit doen we om u inzicht te verschaffen in uw functioneren, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

COMBINATIE VAN DIVERSE ANALYSES

Wij geloven in: “Meten is Weten”. De resultaten van de analyses geven de huidige stand van zaken weer: Voor een individu, een team of de hele organisatie.

Deze kennis kunnen we gebruiken voor het startpunt van ontwikkeling. (Vaardigheidstrainingen & Coaching) Maar ook kunnen we de resultaten gebruiken om te zien of de gewenste ontwikkeling ook daadwerkelijk plaats heeft gevonden. Onze analyses brengen veel verschillende aspecten in beeld, maar hebben één ding gemeen: ze dienen als basis voor uw ontwikkeling.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze