INTRODUCTIE

De basis van communicatie is motivatie en gedrag. Effectief communiceren is het herkennen daarvan, bij uzelf en anderen, en daarop inspelen.

Een Gedrags- en Drijfverenanalyse geven uw voorkeursstijl in communicatie weer. U krijgt hiermee inzicht en wordt u bewust van het effect van uw communicatie op anderen. De invloed van gedrag op de communicatie is een vast onderdeel in individuele- en teamcoaching en vaardigheidstrainingen, waardoor de onderlinge communicatie, zowel individueel als gezamenlijk, verbetert.

Welke middelen zetten wij in?

GEDRAGSANALYSE

Weet kennis over uw gedragsstijl in te zetten om communicatie en samenwerking te verbeteren

Uw gedragsstijl vertelt over uw manier van communiceren met anderen en over hoe anderen u zien. Bent u introvert of extravert? Bent u een denker of een voeler? Uw gedragsstijl is een combinatie van die factoren. De kennis van een VIPD gedragsanalyse kunt u inzetten om uw communicatie en samenwerking met anderen te verbeteren.

DRIJFVERENANALYSE

Weet welke primaire motivaties uw gedrag, beslissingen en werkwijze beïnvloeden.

Een VIPD Drijfverenanalyse brengt uw motivatoren in beeld. Deze motivatoren hebben direct invloed op uw blik op de wereld, uw beslissingen en op uw praktisch handelen. Wanneer u weet welke motivatoren dit zijn kunt u deze kennis tot uw voordeel gebruiken. U leert ook hoe u ze herkent bij anderen, zodat u daar succesvol op kan inspelen.

PERSOONLIJKE COACHING

Persoonlijke coaching onder professionele begeleiding.

Tijdens de persoonlijke coaching zoomen we in op het eigen functioneren, de stijl en de sterke en minder sterke punten. Dit doen we om u inzicht te verschaffen in uw functioneren, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze