INTRODUCTIE

VIPD is een ervaren en sterke sparringpartner en helpt u, middels collaborative consulting, uw strategie en beleid te ontwikkelen.

Op basis van welke thema’s voor uw beleidsontwikkeling belangrijk zijn helpen we u bij het bepalen van het beleidsplan. Onze visie, waarbij de 3 peilers Beleid, Competenties en Gedrag onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, helpt u, in detail, een succesvolle strategie voor de toekomst te bepalen.

Welke middelen zetten wij in?

PRESSURE COOKER SESSIE

In korte tijd krachtig nieuw beleid en vaardigheden overbrengen op uw team.

In een inspirerende omgeving, onder druk van tijd, leggen we de een praktische wijze de focus op specifieke onderwerpen van uw beleid. D.m.v. coaching en training leren we het team de onderwerpen te doorgronden, toe te passen en te implementeren. Daarnaast wordt er gewerkt aan onderlinge verbinding en samenwerking om daarmee het effectief resultaat te optimaliseren.

PERFORMANCE DEVELOPMENT CENTER (PDC)

Het traject naar een beter effectief resultaat voor uw organisatie op digitale wijze inzichtelijk ge-maakt.

Het PDC is een digitaal platform dat uw gehele organisatie in kaart brengt op basis van analyses, geplande ontwikkeltrajecten en het borgen van resultaten. Op diverse niveaus, van operationeel tot aan strategisch, is inzichtelijk welke stappen er moeten worden genomen om individueel of in teamverband een beter effectief resultaat neer te zetten en dit te borgen.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze