INTRODUCTIE

We spreken hier over Strategisch Gedrag. Het gedrag van u allen sluit aan op uw beleid. Het is voorbeeldgedrag.

Het gewenste strategisch gedrag wordt zichtbaar (in alle lagen van de organisatie) als het beleid duidelijk is en de medewerkers competent zijn. Bij een tekort aan één van die voorwaarden kunnen vaardigheidstrainingen en coaching, in diverse op-maat-gemaakte varianten, ingezet worden. Bijvoorbeeld: Pressure Cooker sessies  en andere ontwikkeltrajecten.

Welke middelen zetten wij in?

COMBINATIE VAN ALLE ANALYSES

Wij geloven in: “Meten is Weten”. De resultaten van de analyses geven de huidige stand van zaken weer: Voor een individu, een team of de hele organisatie.

Deze kennis kunnen we gebruiken voor het startpunt van ontwikkeling. (Vaardigheidstrainingen & Coaching) Maar ook kunnen we de resultaten gebruiken om te zien of de gewenste ontwikkeling ook daadwerkelijk plaats heeft gevonden. Onze analyses brengen veel verschillende aspecten in beeld, maar hebben één ding gemeen: ze dienen als basis voor uw ontwikkeling.

PERFORMANCE DEVELOPMENT CENTER (PDC)

Het traject naar een beter effectief resultaat voor uw organisatie op digitale wijze inzichtelijk ge-maakt.

Het PDC is een digitaal platform dat uw gehele organisatie in kaart brengt op basis van analyses, geplande ontwikkeltrajecten en het borgen van resultaten. Op diverse niveaus, van operationeel tot aan strategisch, is inzichtelijk welke stappen er moeten worden genomen om individueel of in teamverband een beter effectief resultaat neer te zetten en dit te borgen.

Vaardigheidstraining

VAARDIGHEIDSTRAININGEN

Vaardigheidstrainingen gericht op organisatie ontwikkeling.

De VIPD Vaardigheidstrainingen zijn divers en kunnen onderdeel uitmaken van op-maat-gemaakte ontwikkelprogramma’s. De vaardigheidstrainingen worden gemaakt voor ieder niveau binnen uw organisatie en hebben allemaal als doel de organisatie ontwikkeling te ondersteunen en het effectief resultaat van de medewerker en het team te optimaliseren.

Voorbeelden zijn Communicatietrainingen, Salestrainingen, Vergader- en presentatietechnieken, Feedback en Omgaan met weerstand.

PRESSURE COOKER SESSIE

In korte tijd krachtig nieuw beleid en vaardigheden overbrengen op uw team.

In een inspirerende omgeving, onder druk van tijd, leggen we de een praktische wijze de focus op specifieke onderwerpen van uw beleid. D.m.v. coaching en training leren we het team de onderwerpen te doorgronden, toe te passen en te implementeren. Daarnaast wordt er gewerkt aan onderlinge verbinding en samenwerking om daarmee het effectief resultaat te optimaliseren.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze