Voorzorgsmaatregelen Coronavirus/Covid-19

Voor uw en onze gezondheid

Het coronavirus treft ons helaas allemaal. Wij doen ons uiterste best om onze trainingen, coaching en assessements gewoon door de laten gaan. Hiervoor hebben wij enkele voorzorgsmaatregelen getroffen. 

Ook hebben wij inmiddels veel van onze dienstverlening en producten digitaal gemaakt, zodat wij deze ook digitaal kunnen aanbieden. Neemt u voor vragen gerust contact met ons.

Op onze locaties

Onze locaties zijn geopend voor alle deelnemers, uiteraard met inachtneming van de richtlijnen opgesteld door het RIVM. Wij vragen u te allen tijde 1,5 meter afstand te houden. Onze zalen hebben wij zo ingericht, dat tussen u en andere deelnemers én de consultant 1,5 meter afstand zit. Ook bieden wij voldoende mogelijkheid om voor, tijdens en na de training/ coaching of assessment uw handen te desinfecteren. Heeft u klachten gerelateerd aan het coronavirus, dan bent u helaas niet welkom. Wij vragen u dan contact op te nemen met uw leidinggevende.

Afspraken

Heeft u een afspraak met één van onze medewerkers? Als het type afspraak dit toelaat, kan dit op afstand via videobellen. Wij kunnen gebruik maken van diverse apps zoals Teams, Classroom, Zoom en Skype. Mocht de afspraak het niet toelaten om te videobellen, of twijfelt u, neem dan gerust contact op met de desbetreffende medewerker of bel met ons kantoor. Ook wanneer u klachten heeft, willen wij vragen contact met ons op te nemen.  

Analyses en Assessments

Onze analyses en assessments zijn volledig digitaal en kunt u vanuit huis of op uw werk maken. Hiervoor hoeft u niet bij ons op locatie te komen. Heeft u vragen of komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Vraag een gratis consult aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze