EEN POSITIEVE VERANDERING VAN IEMANDS EFFECTIEF GEDRAG

Coaching

Onze coaching sessies zorgen voor een positieve verandering van iemands effectief gedrag. Hierbij wordt gewerkt aan bewustwording van iemands mogelijkheden, het vergroten van het zelfvertrouwen, met als uiteindelijk resultaat persoonlijke groei.

Onze coaching trajecten zijn gebaseerd op onze bewezen aanpak: meten, ontwikkelen en borgen.

Ieder individu binnen een organisatie draagt bij aan veranderingen en aan het uiteindelijke resultaat. Een coachingstraject, gericht op een individu of team, maakt mensen bewust van hun verantwoordelijkheden en hun invloed op het resultaat. Daarnaast draagt coaching bij aan (zelf-)vertrouwen en uiteindelijk aan persoonlijke groei.

VIPD Coachingstrajecten bestaan alleen maar uit maatwerk en gebaseerd op onze bewezen aanpak: ‘meten – ontwikkelen – borgen’. De trajecten zijn gericht op uw persoonlijke (ontwikkel)behoeftes.

Onze varianten

PERSOONLIJKE COACHING

Tijdens persoonlijke coaching zoomen we in op het functioneren van uw medewerker. We kijken naar de stijl, naar de talenten en verbeterpunten. We werken hier met een persoonlijk ontwikkelplan dat bestaat uit concrete en realistische stappen. Zo kan uw medewerker zijn/haar persoonlijke doelen realiseren. Zo draagt hij/zij bij aan het effectief resultaat van de complete organisatie.

TEAMCOACHING

Teamcoaching is bij uitstek geschikt om uw team(s) effectiever en efficiënter te laten samenwerken. Het doel is het verbeteren van onderlinge communicatie, het aanleren van bepaalde werkwijzen en het verbeteren van de teamdynamiek. Deze vernieuwde samenwerking draagt bij aan het uitdragen van uw beleid en het bereiken van uw gewenste resultaten.

COACHING LEIDINGGEVENDE

Tijdens deze coaching zoomen we in op het functioneren van uw managers en leidinggevenden en de samenwerking met hun teams. Met behulp van onze eigen analyses brengen we de leiderschapsstijl, talenten en verbeterpunten in kaart. Deze vormen de basis voor een persoonlijk ontwikkelplan. Uw managers krijgen concrete handvatten om hunzelf en hun teams te sturen naar gewenst gedrag. Deze ontwikkeling draagt bij aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

ONLINE MOGELIJKHEDEN

Wij dragen bij aan de behoeftes van organisaties om steeds effectiever en efficiënter te werken. Al onze coaching- en trainingstrajecten bieden wij ook aan in digitale vorm. Onze digitale werkwijze borgt de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Vraag een gratis consult of ontwikkeladvies aan

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

    Maak uw keuze