Competentieanalyse

Competentieanalyse

De competentieanalyse geeft antwoord op de vraag wat je als persoon in huis hebt middels een set van specifieke competenties waardoor je vaardigheden, kennis, ervaring én persoonlijkheidskenmerken zichtbaar worden.
(digitaal rapport, €160,00 excl. BTW).

Drijfverenanalyse

Drijfverenanalyse

De Drijfverenanalyse geeft antwoord op de vraag waarom je als persoon bepaalde dingen wel óf juist niet laat zien. Het maakt je innerlijke motivatoren zichtbaar.
(digitaal rapport, € 80,00 excl. BTW)

Gedragsanalyse​ STAP Budget

Gedragsanalyse

Uw gedragsstijl vertelt over uw manier van communiceren met anderen en over hoe anderen u zien. Bent u introvert of extravert? Bent u een denker of een voeler? Uw gedragsstijl is een combinatie van die factoren. De kennis van een gedragsanalyse kunt u inzetten om uw communicatie en samenwerking met anderen te verbeteren.
(digitaal rapport, € 80,00 excl. BTW).

Voor de deelnemer

Capaciteitentest

Het resultaat van een capaciteitentest toont aan welk werk- en denkniveau u bezit. (Bijvoorbeeld HBO, HBO+ of WO) Dit niveau bepaalt hoe snel u informatie kunt verwerken en uzelf kan ontwikkelen naar een hoger niveau of kwaliteit van een functie.
(digitaal rapport, € 80,00 excl. BTW).

Ontwikkelassessments - Loopbaanadvies​ STAP Budget

Ontwikkelassessments - Loopbaanadvies

U krijgt inzage de talenten, werkgebieden en activiteiten die het beste bij u passen. Hiermee krijgt u ten aanzien van uw werktoekomst goed inzicht in uw mogelijkheden als het gaat om persoonlijke effectiviteit. Ofwel met het inzicht in talenten vanuit potentie, capaciteiten en managementstijl (gedragingen en motivatie) krijgt u inzage wat u op dit moment in huis heeft.

Voor je volgende stap in je carrière krijg je een persoonlijk advies gesprek met je VIPD coach.
 (€ 1.000,00 excl. BTW inclusief vier digitale analyses rapporten, en een digitale GAP-analyse met leerdoelen).

Ontwikkelassessments - Talentenanalyse​​ STAP Budget

Ontwikkelassessments - Talentenanalyse​

Deze analyse geeft een overzicht van alle competenties waar u talent voor heeft. De talentenanalyse is gebaseerd op een set van 24 persoonlijkheidskenmerken. De persoonlijkheidskenmerken worden in relatie gebracht tot de competenties. Hieruit volgt vervolgens wat uw natuurlijke talenten (competenties waar u 100% natuurlijke aanleg voor heeft) zijn en wat uw potentiële talenten zijn.

Ofwel met het inzicht in talenten vanuit potentie, capaciteiten en managementstijl (gedragingen en motivatie) krijgt u inzage wat u op dit moment in huis heeft.
(€ 950,00 excl. BTW inclusief vier digitale analyses rapporten, een digitale overall talentenrapport én een coachingsgesprek).

Bespreking assessment(s) met een VIPD coach​

Bespreking losse assessment met een VIPD coach

Een digitale individuele nabespreking met een VIPD consultant van je VIPD analyse.
Dit is mogelijk vanaf € 255,00 excl. BTW.